Ja circulen per Castelló les primeres comunicacions al congrés
22 agost, 2017
Aprovat el procediment de debat i acord de les declaracions institucionals del Congrés
15 setembre, 2017

Obert el termini d’inscripció al congrés

Avui s’ha obert el termini d’inscripció al IV Congrés Magdalener, per a la qual no hi ha altre requisit que ser major d’edat. El termini d’inscripció de congressistes finalitzarà el pròxim 6 de novembre i la inscripció és gratuïta. Cal recordar que només els i les congressistes podran proposar esmenes a les quatre ponències que presentarà el Comitè Organitzador i participar de les votacions que determinaran els continguts definitius de les quatre declaracions institucionals que finalment aprovarà el congrés.

Pel que fa a les comunicacions, el termini de presentació finalitzarà el pròxim 9 d’octubre. Posteriorment a aquesta data, el Comité Organitzador començarà el procés d’anàlisi i valoració de les comunicacions rebudes i de redacció de les quatre ponències -una per cada bloc temàtic del congrés- que s’exposaran públicament el 27 d’octubre, unes ponències a les quals els i les congressistes podran presentar esmenes entre el 13 i el 16 de novembre. Durant les sessions del congrés, els participants votaran les esmenes i les ponències per tal de convertir-les en declaracions institucionals del IV Congrés Magdalener.

El IV Congrés Magdalener tindrà lloc, previsiblement al Saló d’Actes de l’IES Penyagolosa –depén del nombre final d’inscripcions-, els pròxim 17, 18 , 24 i 25 de novembre i 2 de desembre.